Chléb ze dvou druhů mouky z domácí pekárny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 307 kcal
 - Sacharidy 63 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 263 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 3 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 26.5 mg
 - Vláknina 8108.8 mg
 - Vitamín A 8108.8 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z domácí pekárny vyndáme pečicí formu. Do formy s nasazenými míchadly nalijeme vodu, na ni přisypeme oba druhy mouky smíchané s kmínem, uprostřed uděláme malý důlek a do něj přidáme droždí. Do jednoho rohu formy nasypeme sůl, do protilehlého rohu cukr.
 - 
                                2
Formu vložíme zpět do pekárny, nastavíme základní program pro bochník o váze 0,9 kg a světlou kůrku.
 - 
                                3
Po upečení přístroj vypneme, formu v rukavicích vyjmeme, chléb z ní opatrně vyklepneme a necháme ho vychladnout.
 
            
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                                                
                            