Polévka z pražené krupice
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 174 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 950 mg
 - Bílkoviny 6 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 57.5 mg
 - Draslík 283.5 mg
 - Vláknina 3705.6 mg
 - Vitamín A 3705.6 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 12 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Krupici dozlatova osmažíme na másle a poté po malých dávkách přiléváme zeleninový vývar.
 - 
                                2
Povaříme cca 15 min.
 - 
                                3
Přilijeme do polévky rozkvedlané čerstvé vejce a krátce povaříme.