Buritos
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 408 kcal
 - Sacharidy 63 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 305 mg
 - Bílkoviny 14 g
 - Uhlovodany 62 g
 - Cholesterol 33.2 mg
 - Draslík 564.4 mg
 - Vláknina 16854 mg
 - Vitamín A 16854 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.4 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Tortilly zabalíme do alobalu a necháme ohřát v troubě, aby změkly.
 - 
                                2
Nasekanou cibuli osmahneme na oleji, nesmí zhnědnout. Přidáme fazolovou pastu, nebo masovou směs a prohřejeme.
 - 
                                3
Směs vložíme lžící do středu každé tortily, poklademe salátem, strouhaným sýrem, rajčaty a posypeme pažitkou.
 - 
                                4
Po stranách přeložíme, aby vznikl dlouhý obdélníkový balíček. Náplň musí být zcela uzavřená.
 - 
                                5
Buritos položíme do zapékací nádoby, zakryjeme a pečeme v předehřáté troubě při střední teplotě asi 20 minut.
 - 
                                6
Na talíři polijeme omáčkou taco, ozdobíme zakysanou smetanou a posypeme sekaným koriandrem. Podáváme s rýží a guacamole.