Ryba s tortillou a avokádem
Suroviny
- 40 ml Citronová kůra
 - 60 ml Citronová šťáva
 - 1 ks Avokádo
 - 3 ks Chilli paprička
 - 1 ks Tortilla
 - 4 ks Okoun - filety
 - 20 ks Bambusové listy
 - 3 stroužek Česnek
 - 1 polévková lžíce Pepř černý mletý
 - 3 polévková lžíce Petržel - nať
 - 2 polévková lžíce Chilli koření mleté
 - 2 polévková lžíce Oregano sušené
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 512 kcal
 - Sacharidy 101 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 60 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 101 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 484.1 mg
 - Vláknina 17825.2 mg
 - Vitamín A 17825.2 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 43 mg
 - Vitamín E 1.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.9 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Bambusové listy necháme 30 minut máčet v míse s vroucí vodou. Smícháme tři prolisované stroužky česneku, nakrájené chilli papričky, oregano, chilli koření, citronovou kůru, mletý kmín, citronovou šťávu a rozmixujeme.
 - 
                                2
Filety rozpůlíme a potřeme z obou stran marinádou. Rybu obalíme dvěma kukuřičnými listy a překryjeme dalšími listy, pečeme na plechu asi 12 minut.
 - 
                                3
Před podáváním odstraníme vrchní listy a rybu posypeme petrželí. Servírujeme s plátky avokáda a tortillou.