Mandlový dresink s petrželkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1014 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 101 g
 - Sodík 182 mg
 - Bílkoviny 21 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 27.5 mg
 - Draslík 469.6 mg
 - Vláknina 15449.5 mg
 - Vitamín A 15449.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.2 mg
 - Vitamín E 16.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mandle a petrželku nasekáme na jemno. Polotvrdý sýr umixujeme a promícháme s nasekanou perželkou a mandlemi. Vznikne pasta, kterou dle chuti osolíme a opepříme. Nakonec ještě přimícháme pažitku. Podáváme k těstovinám a bramborovým nokům.