Nakládaný hermelín
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 600 kcal
- Sacharidy 17 g
- Tuky 50 g
- Sodík 31 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 16 g
- Cholesterol 75 mg
- Draslík 239.7 mg
- Vláknina 4580 mg
- Vitamín A 4580 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.9 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Hermelíny rozřízneme podélně napůl, vnitřky opatrně vydlabeme. 
- 
                                2V misce je smícháme s máslem, nasekanými ořechy a česnekem a utřeme. Ochutíme solí a vzniklou pomazánkovou směsí naplníme hermelíny, zabalíme do alobalu a necháme alespon 3dny uležet v lednici. 
- 
                                3Poté podáváme nakrájené na trojúhelníčky, dozdobené hroznovým vínem, případně čerstvými bylinkami. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        