Kuřecí salát s tortillou
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 1269 kcal
- Sacharidy 222 g
- Tuky 28 g
- Sodík 524 mg
- Bílkoviny 43 g
- Uhlovodany 220 g
- Cholesterol 46.4 mg
- Draslík 1212.8 mg
- Vláknina 61467.5 mg
- Vitamín A 61467.5 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 2.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Ve woku rozpálíme olej a osmažíme v něm kuřecí maso, až je skoro hotové. Přimícháme kari pastu a dosmažíme. Poté vyjmeme a necháme vychladnout. 
- 
                                2Maso smícháme s chutney, majonézou a se zakysanou smetanou, přikryjeme fólií a uložíme do chladničky. 
- 
                                3Tortilly připravíme podle návodu a potom smícháme roketu s dresinkem a nasekanými kešu ořechy. 
- 
                                4Pokrm podáváme tak, že na každý talíř položíme nejdříve jednu tortillu, na ni rozdělíme část kuřecího salátu, přikryjeme další tortillou, přidáme další díl kuřecího salátu a pokrm servírujeme ozdobený připravenou roketou. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        