Zelí po drávidsku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 223 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 22 g
- Sodík 98 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 24 mg
- Draslík 58.5 mg
- Vláknina 5730 mg
- Vitamín A 5730 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 10.4 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 22.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Na másle osmahneme přebranou čočku, nakrájené zelí, omyté feferony a hořčičné semínko. Osolíme a osladíme a necháme dusit pod pokličkou, kterou odkryjeme ještě předtím, než zelí zcela změkne, aby se vypařila voda. 
- 
                                2Hotový pokrm posypeme kokosem a ihned podáváme. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        