Ryba s francouzským kozím sýrem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 3

Suroviny

  • 125 g Sýr kozí
  • 100 ml Víno bílé
  • 3 ks Brambory
  • 2 ks Cibule
  • 3 ks Filé z aljašské tresky
  • 1 ks Citronová šťáva
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Pažitka
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 331 kcal
  • Sacharidy 19 g
  • Tuky 1 g
  • Sodík 305 mg
  • Bílkoviny 30 g
  • Uhlovodany 19 g
  • Cholesterol 72.9 mg
  • Draslík 531.2 mg
  • Vláknina 6404.7 mg
  • Vitamín A 6404.7 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 18.7 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Uvaříme v osolené vodě brambory a necháme vychladnout.

  • 2

    Omyjeme a osušíme filety.

  • 3

    Nakrájíme cibuli na kousky, přidáme šťávu z citronu a vše promícháme s vínem.

  • 4

    Povaříme minutu směs, necháme vychladnout a nalijeme na filety.

  • 5

    Nakrájíme na plátky brambory a naskládáme do zapékací mísy.

  • 6

    Rybu se směsí dáme na brambory a zasypeme nastrouhaným sýrem.

  • 7

    Pečeme 20 minut při 150 stupních.

Komentáře k receptu