Jablečno-banánová přesnídávka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 292 kcal
 - Sacharidy 76 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 9 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 76 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 595.6 mg
 - Vláknina 16135.3 mg
 - Vitamín A 16135.3 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.1 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupaná jablka nastrouháme a spolu s oloupanými, na kolečka nakrájenými banány vložíme do hrnce. Přilijeme 250ml vody a uvedeme do varu. Vsypeme cukr, vanilkový cukr a vše povaříme 10-15 minut.
 - 
                                2
Pudinkový prášek rozmícháme ve 250ml vody a přilijeme do hrnce k ovoci. Vaříme 5 minut.
 - 
                                3
Směs nalijeme do čistých sklenic, uzavřeme a necháme vychladnout.