Ananasová buchta z plechovky podle Ládi Hrušky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 519 kcal
 - Sacharidy 121 g
 - Tuky 2 g
 - Sodík 170 mg
 - Bílkoviny 7 g
 - Uhlovodany 121 g
 - Cholesterol 61.3 mg
 - Draslík 555.7 mg
 - Vláknina 5516 mg
 - Vitamín A 5516 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 45.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Ananas z plechovky i se šťávou rozmixujeme tyčovým mixérem. Přidáme vejce, cukry, mouku a prášek do pečiva a vařečkou důkladně promícháme.
 - 
                                2
Těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme v předehřáté troubě při 180 °C 20 - 30 minut dokud se těsto nelepí na špejli.
 - 
                                3
Tři pudinkové prášky rozmícháme v pomerančovém džusu a uvaříme jako klasický pudink, který ale nesladíme. Po zhoustnutí směs odstavíme a necháme trochu vychladnout. Zchladlým pudinkem polijeme upečené těsto a hotovou buchtu necháme v chladničce ztuhnout.