Pomerančový salát s červeným vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 310 kcal
 - Sacharidy 56 g
 - Tuky 7 g
 - Sodík 2 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 56 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 457.5 mg
 - Vláknina 10940 mg
 - Vitamín A 10940 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 106.5 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Oloupané a na tenké dílky nakrájené pomeranče vložíme do mísy a posypeme cukrem. Necháme asi 10 minut stát.
 - 
                                2
Potom na pomeranče nalijeme víno a salát dáme vychladit.
 - 
                                3
Hotový salát rozdělíme na talířky a každou porci posypeme nasekanými ořechy.