Zmrzlina broskvová
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 242 kcal
 - Sacharidy 58 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 18 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 58 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 197.8 mg
 - Vláknina 2560 mg
 - Vitamín A 2560 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.2 mg
 - Vitamín E 0.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Broskve spaříme, oloupeme, rozpůlíme, vyjmeme jádra a nakrájíme na kousky. Vsypeme je do misky, zalijeme likérem a necháme deset minut marinovat.
 - 
                                2
Obsah misky překlopíme do mixéru, přilijeme sirup, pomerančovou šťávu, zakápneme citronovou šťávou a dobře rozmixujeme.
 - 
                                3
Hmotu nalijeme do zmrzlinových formiček a dáme zamrazit.
 - 
                                4
Tato zmrzlina se výborně hodí k přípravě letních zmrzlinových a ovocných pohárů.