Káva ze západu Indie
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 284 kcal
 - Sacharidy 18 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 6 mg
 - Bílkoviny 1 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 27.5 mg
 - Draslík 128 mg
 - Vláknina 3241.1 mg
 - Vitamín A 3241.1 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 26.6 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z vody a kávy připravíme filtrovanou kávu. Bílý rum vlijeme do vhodné nádoby, vložíme jemně nastrouhanou pomerančovou kůru, skořici s muškátovým oříškem a necháme 5 minut namáčet.
 - 
                                2
Připravenou kávu rozlijeme do 4 vysokých sklenic. Přes každou sklenici položíme ležet kávové lžičky. Na každou lžičku dáme 1 kostku cukru, který přelijeme směsí z rumu a pomeranče a zápalkou zapálíme. Necháme všechno vyhořet. Když na lžičkách máme už jen modrý plamínek, lžičky vložíme do kávy.
 - 
                                3
Nakonec každou sklenici s kávou ozdobíme vyšlehanou šlehačkou a kávu servírujeme.