Rybízové víno
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 170 kcal
 - Sacharidy 43 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 4 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 43 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 0.6 mg
 - Vláknina 0 mg
 - Vitamín A 0 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Vodu převaříme, necháme vychladnout. Potom smícháme spolu s rybízovou šťávou. Přisypeme cukr a vinné kvasinky. Necháme 6-8 týdnů kvasit.
 - 
                                2
Vykvašené víno stočíme do jiné nádoby, necháme 3 dní stát. Stáčení vína opakujeme tři krát.
 - 
                                3
Víno nakonec stočíme do lahví, které uzavřeme.