Rybízová polévka s vínem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1142 kcal
 - Sacharidy 274 g
 - Tuky 6 g
 - Sodík 13 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 272 g
 - Cholesterol 20 mg
 - Draslík 340.9 mg
 - Vláknina 19220 mg
 - Vitamín A 19220 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41.4 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 52 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Polovinu rybízu rozmačkáme a zárověň s celým rybízem zalijeme vodou a vínem. Přidáme kousek celé skořice a krátce povaříme. Nakonec zjemníme smetanou a osladíme. Podáváme teplou i vychlazenou.