Letní ovoce s mandlovým jogurtem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 311 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 15 g
 - Sodík 22 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 35 g
 - Cholesterol 46.6 mg
 - Draslík 512.2 mg
 - Vláknina 10610 mg
 - Vitamín A 10610 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 53.1 mg
 - Vitamín E 1.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 888.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve připravíme mandlový jogurt: smetanu s trestí a cukrem ušleháme do tuhé šlehačky, lehce vmícháme jogurt, spojíme. Dáme do nádoby, zakryjeme, necháme v lednici vychladit.
 - 
                                2
Blumy a broskve rozřízneme napůl, vyjmeme pecky. Banány rozřízneme příčně napůl, každou půlku potom po délce rozkrojíme na dvě části. Ananasový meloun nakrájíme na tenké plátky, vyjmeme zníčka a odkrojíme kůru.
 - 
                                3
Připravené ovoce vložíme na mísu, povrch posypeme malinami, borůvkami a ostružinami. Servírujeme s jogurtem, nandaným ve zvláštní misce, ozdobeným lupínky mandlí nebo mátou.
 - 
                                5