Pavlovy s borůvkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 120 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 5 g
 - Sodík 17 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 17.2 mg
 - Draslík 31 mg
 - Vláknina 900 mg
 - Vitamín A 900 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.8 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Bílky ušleháme s cukrem, škrobem a octem do tuhého sněhu.
 - 
                                2
Na plech s pečícím papírem vyznačíme 16 koleček, 8 cm v průměru, rozdělíme na ně sníh a pečeme na 120°C 35 minut.
 - 
                                3
Troubu vypneme a necháme v ní pavlovy úplně vychladnout.
 - 
                                4
Zdobíme šlehačkou a borůvkami.