Jahody v čokoládové pěně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 263 kcal
 - Sacharidy 33 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 27 mg
 - Bílkoviny 3 g
 - Uhlovodany 32 g
 - Cholesterol 16 mg
 - Draslík 192.7 mg
 - Vláknina 3219.3 mg
 - Vitamín A 3219.3 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.2 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 21.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mouku smícháme s pomerančovou šťávou. V pánvi mícháme 1 minutu pomerančovou kůru a cukr a přidáváme směs z mouky, na pár sekund přivedeme k varu a mícháme. Poté odstavíme pánev a přidáme čokoládu.
 - 
                                2
Po rozpuštění přimícháme brandy a necháme 1/2 hodiny vychladnout. Potom přimícháme ušlehanou smetanu a na 2 hodiny směs uložíme do chladničky.
 - 
                                3
Pěnu ozdobíme jahodami.