Jahody v bílém víně a pomerančové šťávě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 557 kcal
 - Sacharidy 130 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 7 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 130 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 552.2 mg
 - Vláknina 13066.9 mg
 - Vitamín A 13066.9 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 169.5 mg
 - Vitamín E 0.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Nejprve vymačkáme šťávu z pomerančů.
 - 
                                2
Jahody omyjeme a odstraníme stopky. 200g jahod smícháme s pomerančovou šťávou, cukrem, vínem a dvěma lístky máty. Vše vložíme na 2hodiny do lednice.
 - 
                                3
Poté zbylé jahody nasekáme na kousky, nalijeme na ně vychlazenou tekutinu a posypeme nasekanou mátou. Ihned podáváme.