Krém s červeným ovocem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1371 kcal
 - Sacharidy 211 g
 - Tuky 56 g
 - Sodík 303 mg
 - Bílkoviny 19 g
 - Uhlovodany 210 g
 - Cholesterol 186.3 mg
 - Draslík 1236.8 mg
 - Vláknina 28400 mg
 - Vitamín A 28400 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 96.2 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Formu na žemlovku vyložíme na dně a bocích jahodovou zmrzlinou a necháme 1 hodinu v mrazáku ztuhnout. Maliny rozmixujeme s 1 lžící moučkového cukru na pyré. Smetanu vyšleháme do tuhé šlehačky, osladíme.
 - 
                                2
Ztuhlou zmrzlinu vyklopíme na talíř, ozdobíme sněhovými pusinkami a šlehačkou. Střed vyplníme ovocem a přelijeme malinovou omáčkou.
 - 
                                3
Ihned servírujeme.