Červený rybíz s medem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 223 kcal
 - Sacharidy 45 g
 - Tuky 4 g
 - Sodík 3 mg
 - Bílkoviny 5 g
 - Uhlovodany 40 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 407.8 mg
 - Vláknina 11880 mg
 - Vitamín A 11880 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 88.1 mg
 - Vitamín E 0.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Červený rybíz očistíme, omyjeme a necháme okapat. Mražené jahody mírně rozmrazíme a rozdělíme do pěti skleněných mističek, každou porci posypeme vanilkovým cukrem, přidáme červený rybíz a ovoce polijeme tekutým teplým medem. Nakonec porce zalijeme kondenzovaným neslazeným mlékem.
 - 
                                2
Takto připravené ovoce podáváme teplé, ale i studené.