Rýže s kuřecími játry, rybízem a oříšky
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 786 kcal
 - Sacharidy 88 g
 - Tuky 27 g
 - Sodík 363 mg
 - Bílkoviny 34 g
 - Uhlovodany 88 g
 - Cholesterol 446.3 mg
 - Draslík 1416.1 mg
 - Vláknina 5937.5 mg
 - Vitamín A 5937.5 mg
 - Vitamín B6 2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 77 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 30.4 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Očištěná a omytá kuřecí játra nakrájíme na malé kousky. V kastrolu rozehřejeme máslo a zprudka na něm osmahneme oloupanou, nasekanou šalotku. Přidáme játra a chvíli smažíme.
 - 
                                2
Rýži propláchneme a spolu s vývarem přidáme do kastrolu. Přivedeme k varu a pod pokličkou zvolna vaříme asi 30 minut za občasného promíchání.
 - 
                                3
Když je rýže měkká, vmícháme nasekanou petrželku, omytý rybíz a nakonec piniové oříšky. Podle chuti osolíme.
 - 
                                4
Ihned podáváme.