Ledový kořeněný punč z bílého vína
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 202 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 13 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 171.2 mg
 - Vláknina 914.5 mg
 - Vitamín A 914.5 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 4.1 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Čerstvé sladké hroznové víno omyjeme, rozpůlíme a odstraníme semínka. Vložíme do skleněného džbánu, zalijeme vychlazeným bílým vínem, studenou vodou, osladíme podle chuti, přidáme půl kávové lžičky muškátového oříšku, půl kávové lžičky mletého zázvoru, promícháme a dáme do chladničky vychladit na 1 - 2 hodiny. Poté punč rozlijeme do vysokých sklenic a podáváme se slámkou.