Hrušky s pikantní náplní

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 10

Suroviny

  • 100 g Křen
  • 100 g Ředkvička
  • 3 g Citronová kůra
  • 1 špetka Sůl
  • 0.5 špetka Pepř černý mletý
  • 1 kg Hrušky
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 47 kcal
  • Sacharidy 12 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 31 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 12 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 191.1 mg
  • Vláknina 8231.6 mg
  • Vitamín A 8231.6 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19.8 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Nejdříve připravíme pikantní náplň. Křen oloupeme, jemně nastrouháme a dáme do misky. Přidáme omyté, také jemně nastrouhané ředkvičky. Podle vlastní chutě osolíme, opepříme, přidáme citronovou kůru a důkladně promícháme.

  • 2

    Větší, křehké hrušky omyjeme, osušíme. Odřízneme vršek a vydlabeme střed, který naplníme připravenou náplní. Přikryjeme zpátky vrškem a hrušky aranžujeme na misku.

Komentáře k receptu