Filé zapečené s jablky a křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 358 kcal
 - Sacharidy 15 g
 - Tuky 10 g
 - Sodík 122 mg
 - Bílkoviny 106 g
 - Uhlovodany 15 g
 - Cholesterol 13.4 mg
 - Draslík 147.1 mg
 - Vláknina 4341 mg
 - Vitamín A 4341 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 17 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 13 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filé osolíme, obalíme polovinou jemně ustrouhaného křenu a vložíme do žáruvzdorné mísy vymazané máslem. Rybu poklademe plátky jablek, které jsme oloupali a vykrojili jádřince, posypeme zbylým křenem a zakapeme citronovou šťávou. Na závěr rybu poklademe plátky sýra. Mísu vložíme do předehřáté trouby a pečeme, až je sýr zlatavý, asi dvacet minut.