Těstoviny s jablkem a nivou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 410 kcal
 - Sacharidy 31 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 357 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 31 g
 - Cholesterol 43.5 mg
 - Draslík 271.1 mg
 - Vláknina 5277.5 mg
 - Vitamín A 5277.5 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 5.2 mg
 - Vitamín E 0.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Uvařené těstoviny promícháme s jednou lžící oleje. Z jablečného octa a olivového oleje připravíme zálivku.
 - 
                                2
Omyté a rozpůlené jablko zbavíme jádřinců a nakrájíme na slabé měsíčky, potřeme je olejem a opečeme v předehřáté troubě na 250 stupňů celsia.
 - 
                                3
Rukolu a ledový salát opláchneme a necháme okapat. Cibuli nakrájíme na plátky a rozdělíme.
 - 
                                4
Připravené těstoviny promícháme se saláty, cibulí, pečenými jablky a ořechy. Posypeme nivou, zalijeme připravenou zálivkou a podáváme.