Rebarborovo-jablečná marmeláda
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 161 kcal
 - Sacharidy 37 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 2 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 37 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 104.7 mg
 - Vláknina 1954.2 mg
 - Vitamín A 1954.2 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 3.1 mg
 - Vitamín E 0.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
1) Ovoce oloupeme a nakrájíme na kousky, přidáme ostatní suroviny, promícháme a necháme 24 hodin odstát.
 - 
                                2
2) Poté vyjmeme koření a svaříme.
 - 
                                3
3) Plníme čisté skleničky, otočíme dnem vzhůru a skladujeme v suchu a chladu.
 - 
                                4
4) Podáváme na bagetce k sýrům či vínu.