Broskvové pyré s kiwi omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 380 kcal
 - Sacharidy 56 g
 - Tuky 14 g
 - Sodík 15 mg
 - Bílkoviny 8 g
 - Uhlovodany 53 g
 - Cholesterol 302.7 mg
 - Draslík 440.6 mg
 - Vláknina 7050.1 mg
 - Vitamín A 7050.1 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 66.2 mg
 - Vitamín E 2.3 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 63.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Slijeme broskve a šťávu zachytíme. Broskve s trochou šťávy rozmixujeme. Ušleháme žloutky a práškový cukr do pěny. Želatinu namočíme do studené vody. Odměříme 250 ml broskvové šťávy a zahřejeme. Přidáme dobře vymačkanou želatinu a rozmícháme. Vmícháme žloutkový krém. Ušleháme pevnou šlehačku, přidáme ji do vychlazeného pyré. Ochutíme broskvovým likérem a uložíme do chladu. Oloupeme a rozmixujeme kiwi. Promícháme je s medem, citronovou šťávou a mátovým sirupem. Z vychlazeného krému vykrájíme noky, upravíme je na talířky a přelijeme omáčkou. Ozdobíme lístky čerstvé máty.
 - 
                                2