Krém z manga mražený
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 782 kcal
 - Sacharidy 64 g
 - Tuky 53 g
 - Sodík 18 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 60 g
 - Cholesterol 507.7 mg
 - Draslík 372.5 mg
 - Vláknina 6137.5 mg
 - Vitamín A 6137.5 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 58.5 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyjeme manga a oloupeme slupku. Odstraníme pecku. Dužinu rozmixujeme, prolisujeme přes síto a promícháme s pomerančovým likérem.
 - 
                                2
Do hrnce vlijeme vodu, vložíme na ni kovovou nerezovou misku a do ní vlijeme žloutky a vložíme cukr. Ušleháme krém, ale nesmíme ho zpěnit.
 - 
                                3
Postupně do krému vmícháváme pomerančovou šťávu a šťávu vymačkanou z limetky. Přimícháváme také prolisovanou dužinu z manga. Pak vymíchaný krém přemístíme do lázně s ledovou vodou a necháme ochladit.
 - 
                                4
Smetanu ušleháme dotuha a přidáme rozdrobené sněhové pečivo a nasekané pistácie.
 - 
                                5
Vzniklou hmotou vyplníme formu na bábovku, přikryjeme průhlednou fólií a vložíme na 4 hodiny do mrazáku.
 - 
                                6
Po vyndání z mrazáku formu krátce ponoříme do studené vody a vyklopíme. Podáváme.