Sezamky s datlemi a skořicí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 69 kcal
 - Sacharidy 19 g
 - Tuky 0 g
 - Sodík 1 mg
 - Bílkoviny 0 g
 - Uhlovodany 19 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 55.1 mg
 - Vláknina 960 mg
 - Vitamín A 960 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.1 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Datle nakrájíme na drobné kousky.
 - 
                                2
V hrnci smícháme datle, med, sezamová semínka i skořici a za stálého míchání vaříme až je hmota zlatavá.
 - 
                                3
Pak ji přeneseme na hlubší plech vyložený pečícím papírem, upěchujeme a necháme aspoň 5 hodin vychladit.