Izraelský ovocný salát
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 361 kcal
 - Sacharidy 44 g
 - Tuky 22 g
 - Sodík 191 mg
 - Bílkoviny 4 g
 - Uhlovodany 44 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 890 mg
 - Vláknina 23250 mg
 - Vitamín A 23250 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 103.6 mg
 - Vitamín E 2.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Avokáda oloupeme, vypeckujeme a nakrájíme na kostičky.
 - 
                                2
Grapefruity oloupeme včetně bílé slupky a nakrájíme na kostičky.
 - 
                                3
Ovoce vsypeme do mísy a zakapeme alkoholem. Necháme asi 1 hodinu v chladničce.
 - 
                                4
Potom slijeme šťávu a k ovoci zlehka přimícháme majonézu s trochou vinného octa. Salát ještě 30 minut chladíme.
 - 
                                5
Podáváme jako studený předkrm.