Mořský vlk pečený s kiwi a citrony
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 439 kcal
 - Sacharidy 22 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 701 mg
 - Bílkoviny 46 g
 - Uhlovodany 22 g
 - Cholesterol 124 mg
 - Draslík 1087.9 mg
 - Vláknina 10162.5 mg
 - Vitamín A 10162.5 mg
 - Vitamín B6 1.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 112.7 mg
 - Vitamín E 1.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 9.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Jedno kiwi a jeden citrón nakrájíme na kolečka. Rybu očistíme, vykucháme, odstraníme šupiny. Vnitřek osolíme, opepříme a vložíme kolečko citrónu a kiwi. Po jedné straně ryby uděláme 3-4 hlubší zářezy, které střídavě vyložíme kolečky kiwi a citrónu, pokrájenými na čtvrtiny. Rybu vložíme do vymazaného pekáčku, ovocem nahoru, pokapeme olejem a pečeme 30 minut pří 180 °C.
 - 
                                2
Oloupeme a nakrájíme zbylá kiwi na kousky a odstraníme většinu semínek. 2-3 minuty povaříme, necháme okapat a rozmixujeme. Kaši vložíme do kastrůlku s rozehřátým máslem, zahustíme maizenou, přidáme šťávu z citrónu, osolíme a při mírné teplotě krátce povaříme.
 - 
                                3
Omáčku rozprostřeme na servírovací tác, na ni položíme pečenou rybu a ozdobíme plátky citrónu.