Kuřecí kari salát s mangem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 419 kcal
 - Sacharidy 29 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 949 mg
 - Bílkoviny 35 g
 - Uhlovodany 29 g
 - Cholesterol 111.4 mg
 - Draslík 1084.5 mg
 - Vláknina 7395.8 mg
 - Vitamín A 7395.8 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 56.9 mg
 - Vitamín E 2.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Kuřecí maso vložíme do hlubší pánve, zalijeme vodou, přidáme cibuli, celer, sůl a celý pepř, pomalu přivedeme k varu a vaříme na mírném ohni 2O minut. Vyjmeme a necháme na prkénku vychladnout.
 - 
                                2
Majonézu smícháme se zakysanou smetanou, kari pastou, podle chuti osolíme a opepříme.
 - 
                                3
Mango nakrájíme na plátky, promícháme s nasekanou mátou a koriandrem. Vychladlé maso nakrájíme na menší kostky a smícháme s omáčkou.
 - 
                                4
Na servírovací mísu rozložíme řeřichu, na ni navršíme maso v omáčce a navrch poklademe plátky manga.