Závitky z krabího masa
Suroviny
- 250 g Mango
 - 6 g Sůl
 - 3 g Pepř černý mletý
 - 20 g Máta
 - 300 g Krabí maso mražené
 - 20 g Koriandr čerstvý
 - 20 ml Hořčice
 - 20 ml Olej olivový
 - 20 ml Citronová šťáva
 - 100 ml Majonéza
 - 20 ml Olej sezamový
 - 20 ml Limetková šťáva
 - 1 ks Cibule
 - 1 ks Cibule
 - 1 ks Chilli paprička
 - 1 ks Chilli paprička
 - 1 ks Salát ledový
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 267 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 833 mg
 - Bílkoviny 10 g
 - Uhlovodany 13 g
 - Cholesterol 0 mg
 - Draslík 242.1 mg
 - Vláknina 4218.9 mg
 - Vitamín A 4218.9 mg
 - Vitamín B6 0.2 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 29.3 mg
 - Vitamín E 2.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.8 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Krabí maso zkontrolujeme v misce, aby v něm nezůstaly odštěpky krunýře. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, chilli papričku citronovou šťávu, sůl, pepř a koriandr. Nakonec vmícháme hořčici a jen takové množství majonézy, aby směs nebyla tekutá.
 - 
                                2
V jiné míse smícháme nasekanou chilli papričku a červenou cibuli, sezamový a olivový olej, šťávu z limetky a dokonale promícháme.
 - 
                                3
Listy ledového salátu opatrně vyrovnáme prkénkem a nakrájíme na zhruba 10 cm široké pruhy. Na okraj pruhu dáme přiměřené množství náplně, svineme a rovnou pokládáme na talíře. Takto pokračujeme do spotřebování surovin. Do salsy ještě vmícháme mango nakrájené na kostičky a nasekanou mátu a rozdělíme na jednotlivé talíře k závitkům.