Zelené čatní po Indicku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 31 kcal
 - Sacharidy 6 g
 - Tuky 1 g
 - Sodík 59 mg
 - Bílkoviny 2 g
 - Uhlovodany 6 g
 - Cholesterol 2.8 mg
 - Draslík 114 mg
 - Vláknina 2402.5 mg
 - Vitamín A 2402.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 22.9 mg
 - Vitamín E 0.2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 1.1 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Koriandrové lístky opláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme. Zázvor zbavíme slupek, opláchneme jej pod tekoucí vodou a nakrájíme jej na malé kostičky. Zelené chilli překrojíme a zbavíme semínek. Obě poloviny chilli papričky následně ještě jednou podélně překrojíme.
 - 
                                2
Do mísy si připravíme koriandr, zelené chilli, zázvor a kmín. Vše následně rozmixujeme tak, aby nám vznikla jemná pasta. Pasta ochutíme špetkou soli a důkladně zamícháme. Posypeme mangovým práškem a zalijeme jednou lžící šťávy z vymačkaného citrónu. Přidáme pár kapek oleje, ještě trochu soli a důkladně zamícháme. Můžeme podávat ( je to vhodná příloha ke slaným zákuskům).