Okouník mořský v balíčku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 349 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 347 mg
 - Bílkoviny 38 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 108 mg
 - Draslík 698.4 mg
 - Vláknina 3559.8 mg
 - Vitamín A 3559.8 mg
 - Vitamín B6 0.5 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 30.6 mg
 - Vitamín E 2.7 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 24.3 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté porce ryby osolíme a opepříme. Položíme na sebe vždy dva listy pečícího papíru, potřeme je polovinou rozpuštěného másla a položíme na ně porci ryby.
 - 
                                2
Omytá rajčata nakrájíme na plátky, obložíme jimi každou porci a přikryjeme dalším kouskem ryby. Zakapeme zbylým máslem. Na každou porci položíme plátek omytého citronu a trochu nasekané petržele. Papír složíme do balíčku.
 - 
                                3
Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 25 minut.
 - 
                                4
Balíčky rozbalíme a podáváme ozdobené zbylou petrželkou.