Sardelové řezy se zeleninou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 255 kcal
 - Sacharidy 12 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 1914 mg
 - Bílkoviny 22 g
 - Uhlovodany 12 g
 - Cholesterol 412.7 mg
 - Draslík 411 mg
 - Vláknina 1790 mg
 - Vitamín A 1790 mg
 - Vitamín B6 0.3 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 8.7 mg
 - Vitamín E 2.5 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 3.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme na tenké plátky a rozebereme na kroužky, nakládanou řepu pokrájíme na kostičky, vařený brambor také na kostičky, sardelové řezy na nudličky a petrželku posekáme.
 - 
                                2
Nakrájenou zeleninu s rybou rozdělíme rovnoměrně do 4 misek, přidáme kapary, posypeme posekanou petrželkou a na každou porci nalijeme syrový žloutek. Nemícháme, každý strávník si salát promíchá sám.