Sumec na červeném víně
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 818 kcal
 - Sacharidy 45 g
 - Tuky 50 g
 - Sodík 1207 mg
 - Bílkoviny 41 g
 - Uhlovodany 20 g
 - Cholesterol 138 mg
 - Draslík 775.4 mg
 - Vláknina 2730.4 mg
 - Vitamín A 2730.4 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.5 mg
 - Vitamín E 2 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Omyté a osušené filety ze sumce osolíme a vložíme do kastrolu.
 - 
                                2
Na oleji osmažíme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a zaprášíme hladkou moukou. Podlijeme vínem a octem, osolíme, přidáme rajčatový protlak, rybí vývar a povaříme asi 30 minut.
 - 
                                3
Potom omáčku přecedíme na filety a dusíme doměkka.
 - 
                                4
Filety upravíme na nahřátou mísu a podáváme obložené opečenými plátky veky.