Směs ryb a plodů moře
Suroviny
- 400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
 - 55 ml Víno bílé
 - 1 kávová lžička Sůl
 - 2 kávová lžička Oregano sušené
 - 1 ks Cibule
 - 1 ks Pórek
 - 2 ks Bobkový list
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 2 stroužek Česnek
 - 0.5 kg Treska aljašská
 - 0.5 kg Mořské plody mix
 - 1 polévková lžíce Olej olivový
 - 1 polévková lžíce Petržel - nať
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 203 kcal
 - Sacharidy 14 g
 - Tuky 3 g
 - Sodík 297 mg
 - Bílkoviny 28 g
 - Uhlovodany 14 g
 - Cholesterol 30.8 mg
 - Draslík 619.1 mg
 - Vláknina 4806.8 mg
 - Vitamín A 4806.8 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 18.7 mg
 - Vitamín E 1.6 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Olej rozpálíme v hrnci, přidáme nakrájenou cibuli, pórek, česnek a doměkka smažíme.Přidáme nakrájená rajčata, bobkový list, petrželku, přilijeme víno, osolíme a opepříme. Přivedeme k varu a 20 minut dusíme pod poklicí.
 - 
                                2
Vložíme do hrnce tužší rybí maso a 5 minut povaříme. Přidáme jemnější rybu a plody moře.
 - 
                                3
Vaříme 7 minut pod poklicí, dokud není maso měkké a skořápky plodů moře se neotevřou.
 - 
                                4
Škeble, které se neotevřely, vyhodíme.
 - 
                                5
Podáváme ozdobené oreganem.