Rybí filé na roštu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2936 kcal
 - Sacharidy 17 g
 - Tuky 306 g
 - Sodík 96920 mg
 - Bílkoviny 68 g
 - Uhlovodany 17 g
 - Cholesterol 215 mg
 - Draslík 568.4 mg
 - Vláknina 14940 mg
 - Vitamín A 14940 mg
 - Vitamín B6 0.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 11.3 mg
 - Vitamín E 5.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 79.7 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Mírně rozmrazíme zmrazené filé. Poté jednotlivé plátky oddělíme, odložíme na tác nebo talíř, pokapame je citrónovou šťávou a necháme půl hodiny uležet.
 - 
                                2
Uležené porce okořeníme na jedné straně, posolíme je, potřeme tukem a opékáme na čistém rozpáleném roštu pět minut. Opatrně je obrátíme, osolíme, okořeníme, pomastíme a dopečeme.