Tatarák z lososového masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Losos - filety
  • 1 kávová lžička Hořčice Dijonská
  • 2 ks Cibule červená
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Sůl mořská
  • 1 polévková lžíce Olej olivový
  • 2 polévková lžíce Kopr čerstvý
  • 1 polévková lžíce Citronová šťáva
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 198 kcal
  • Sacharidy 8 g
  • Tuky 6 g
  • Sodík 145 mg
  • Bílkoviny 26 g
  • Uhlovodany 8 g
  • Cholesterol 65 mg
  • Draslík 428.8 mg
  • Vláknina 2778.8 mg
  • Vitamín A 2778.8 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.3 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 1.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Rozkrájíme lososa na malé kostičky a smícháme je s nasekaným koprem, dvěma nadrobno pokrájenými červenými cibulemi (šalotkami), lžící olivového oleje, šťávou z citronu, lžičkou dijonské hořčice, špetkou soli a špetkou pepře. Směs necháme 5 minut odpočinout a podáváme.

Komentáře k receptu