Losos v papilotě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 289 kcal
 - Sacharidy 16 g
 - Tuky 9 g
 - Sodík 135 mg
 - Bílkoviny 40 g
 - Uhlovodany 16 g
 - Cholesterol 93.6 mg
 - Draslík 1266.3 mg
 - Vláknina 8692 mg
 - Vitamín A 8692 mg
 - Vitamín B6 0.8 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 55.7 mg
 - Vitamín E 0.4 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 6.5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Z pečicího papíru vystřihneme 8 koleček tak velkých, aby se filet ryby vešel na polovinu. Vždy dvě kolečka papíru položíme na sebe a vrchní kolo papíru lehce potřeme olejem.
 - 
                                2
Na polovinu koleček rozložíme omytá, na plátky nakrájená rajčata, na ně položíme omytý filet z lososa a na něj položíme kolečko citronu a snítku estragonu. Přeložíme druhou polovinou papíru a okraje stočíme tak, aby z balíčku neunikala šťáva.
 - 
                                3
Balíčky urovnáme na plech, vložíme do trouby vyhřáté na 160 stupňů Celsia a pečeme asi 15 minut.
 - 
                                4
Lososa v papilotě podáváme ihned na nahřátých talířích. Můžeme doplnit francouzskou máslovou omáčkou.