Pikantní candát
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 188 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 8 g
- Sodík 487 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 8 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 107.4 mg
- Vláknina 5546 mg
- Vitamín A 5546 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 41.2 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Z candáta vyřezáme filety, omyjeme, osušíme a pokapeme citronovou šťávou. Osolíme a opepříme. 
- 
                                2Obalíme v mouce. Rozpálíme olivový olej a filety v něm asi 
- 
                                34 minuty z obou stran opečeme. 
- 
                                4Citrony omyjeme, nakrájíme na velmi tenké plátky a přidáme k rybě. 
- 
                                5Oloupeme česnek, prolisujeme a vetřeme do ryby. Upravíme 
- 
                                6na talíř a podáváme s opečenými malými brambůrky. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        