Candát smažený v pivním těstíčku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 229 kcal
- Sacharidy 10 g
- Tuky 10 g
- Sodík 138 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 122.7 mg
- Draslík 40.9 mg
- Vláknina 13 mg
- Vitamín A 13 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 9.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Candáta naporcujeme, vložíme do misky, osolíme, zakapeme citronem, necháme hodinu pod fólií v chladničce marinovat. 
- 
                                2V mezičase připravíme těstíčko smícháním vajec, piva a mouky. 
- 
                                3Porce ryby namáčíme do těstíčka a smažíme na rozpáleném oleji. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        