Nejsnadnější paella
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 518 kcal
 - Sacharidy 5 g
 - Tuky 19 g
 - Sodík 866 mg
 - Bílkoviny 24 g
 - Uhlovodany 5 g
 - Cholesterol 24.2 mg
 - Draslík 57.8 mg
 - Vláknina 955.5 mg
 - Vitamín A 955.5 mg
 - Vitamín B6 0 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 1.9 mg
 - Vitamín E 0 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 0.2 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Cibuli nakrájíme najemno a na 5 minut ji opékáme na oleji.
 - 
                                2
Přidáme chorizo nakrájené na kolečka a opékáme dokřupava.
 - 
                                3
Poté přidáme kurkumu a rýži a pořádně promícháme. Díky kurkumě bude mít paella krásně žlutou barvu.
 - 
                                4
Zalijeme vývarem a přivedeme k varu. Plamen snížíme a vaříme 15 minut za občasného promíchání.
 - 
                                5
Poté přidáme hrášek a ještě 5 minut povaříme.
 - 
                                6
Nakonec přidáme mořské plody, které prohřejeme (pokud jsme použili mražené mořské plody, před vložením do paelly je necháme rozmrazit – mražený hrášek můžeme přidat bez rozmrazování).
 - 
                                7
Podáváme s plátky nebo čtvrtkami citronů.