Rýžovo-čokoládový puding
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 458 kcal
 - Sacharidy 63 g
 - Tuky 20 g
 - Sodík 126 mg
 - Bílkoviny 12 g
 - Uhlovodany 60 g
 - Cholesterol 6.3 mg
 - Draslík 289.5 mg
 - Vláknina 12738 mg
 - Vitamín A 12738 mg
 - Vitamín B6 0.1 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 0.2 mg
 - Vitamín E 5.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 389 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Rýži s pohankou dobře promyjeme, dáme ji do vyššího rendlíku, přilijeme vodu, přimícháme špetku soli a rýži s pohankou pomalu vaříme doměkka (přibližně 20 minut). Plotnu vypneme, ale rendlík necháme na plotně.
 - 
                                2
Za stálého míchání do horké směsi přimícháme horké mléko, jemně nastrouhanou kvalitní čokoládu (víc jak 70%), med a proteinový prášek. Mícháme do doby, až puding zhoustne.
 - 
                                3
Rozdělíme ho do misek, ozdobíme nastrouhanými mandlemi a servírujeme.