Carbonada griolla
Suroviny
- 225 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
 - 150 g Kukuřice cukrová nakládaná
 - 225 g Dýně
 - 325 ml Hovězí vývar základní
 - 1 kávová lžička Tymián sušený
 - 1 ks Brambory
 - 1 ks Cibule
 - 4 ks Švestky
 - 1 špetka Sůl
 - 1 špetka Pepř černý mletý
 - 1 stroužek Česnek
 - 1 kg Telecí kýta
 - 0.5 hrnek Rýže loupaná
 - 1 polévková lžíce Meruňky sušené
 - 2 polévková lžíce Petržel - nať
 - 2 polévková lžíce Olej stolní
 
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 511 kcal
 - Sacharidy 42 g
 - Tuky 11 g
 - Sodík 522 mg
 - Bílkoviny 59 g
 - Uhlovodany 42 g
 - Cholesterol 196.8 mg
 - Draslík 1578.4 mg
 - Vláknina 7706.6 mg
 - Vitamín A 7706.6 mg
 - Vitamín B6 1.4 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 21.2 mg
 - Vitamín E 2.1 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 5 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Osmahneme nakrájenou cibuli a česnek na rozpáleném oleji.
 - 
                                2
Přidáme kostičky masa, zvýšíme teplotu a smažíme za stálého míchání, dokud nezhnědne.
 - 
                                3
Přidáme nakrájená rajčata, vývar, tymián, petržel, osolíme a opepříme.
 - 
                                4
Přivedeme k varu a zmírníme teplotu. 25 minut dusíme.
 - 
                                5
Přidáme nakrájenou zeleninu na kostičky, kukuřici, rýži a sušené ovoce. Přiklopíme pánev a 25 minut dusíme. Mícháme a dle potřeby doplňujeme vývar.
 - 
                                6
Dle chuťi osolíme, opepříme a podáváme.