Rybí filet s rýží
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 393 kcal
 - Sacharidy 23 g
 - Tuky 13 g
 - Sodík 945 mg
 - Bílkoviny 45 g
 - Uhlovodany 23 g
 - Cholesterol 104 mg
 - Draslík 913.2 mg
 - Vláknina 5227.5 mg
 - Vitamín A 5227.5 mg
 - Vitamín B6 0.6 mg
 - Vitamín B12 0 mg
 - Vitamín C 41 mg
 - Vitamín E 0.8 mg
 - Vápník 0 mg
 - Železo 2.6 mg
 - Další
 
Postup přípravy receptu
- 
                                1
Filety pokapeme citronovou šťávou, osolíme a opepříme. Nadrobno nakrájenou cibuli zesklovatíme na oleji a přidáme na proužky nakrájené papriky a na kolečka nakrájený pórek. Promícháme, osmahneme, přilijeme trochu vývaru a zeleninu podusíme. Rýži propláchneme, přidáme k zelenině a zlehka promícháme. Okořeníme oreganem, osolíme a případně opepříme. Nahoru položíme porce ryby a na velmi mírném ohni asi 30 minut dusíme.