Ostré penne po řecku
- Nutriční hodnoty
 v jedné porci
- Kalorie 394 kcal
- Sacharidy 58 g
- Tuky 13 g
- Sodík 922 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 58 g
- Cholesterol 17 mg
- Draslík 133.7 mg
- Vláknina 2435 mg
- Vitamín A 2435 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16.5 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
- 
                                1Rajčata nakrájíme na dílky a marinujeme je v několika lžících oleje 
- 
                                2s trochou soli, rozdrobenou feferonkou a špetkou oregana. 
- 
                                3Fetu nakrájíme na slabé plátky, přidáme olivy a natrhané lístky 
- 
                                4bazalky. 
- 
                                5Těstoviny uvaříme v osolené vodě „al dente", scedíme je 
- 
                                6a promícháme se všemi přísadami. 
- 
                                7Penne můžete podávat i studené jako letní těstovinový salát. 
 
             
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                                                 
                         
                        